Een keer in het half jaar komt het voltallige personeel bij elkaar in een groots opgezette bijeenkomst. We noemen dit onze Semester Meeting. Onder het genot van een hapje en drankje blikken we samen terug en kijken we vooruit door middel van allerlei jaarprognoses.

Wereldstad Rotterdam

Omdat we allemaal verspreid door Nederland en België wonen, vindt deze bijeenkomst elke keer weer op een andere verrassende locatie plaats. Vorige week troffen we elkaar in de Euromast. We zaten op een hoogte van maar liefst 185 meter dus we hadden een adembenemend panoramisch uitzicht over de wereldstad Rotterdam.

In het zonnetje gezet tijdens Semester Meeting

We begonnen de Semester Meeting met het in het zonnetje zetten van een aantal collega’s. Als Informed Group staan we graag stil bij de personen achter de medewerkers. Want juist ook in moeilijke periodes is het belangrijk te weten dat we er altijd voor elkaar zijn. Collega Micha Sulman werd uitgeroepen tot de collega van dit semester. Vanwege zijn positieve energie en betrokkenheid bij OutSystems klantprojecten.

Die daadkracht merken we bovendien bij iedereen. Na die ellendige corona tijd is het fijn om elkaar weer in het echt te ontmoeten. Gelukkig weet iedereen de weg naar ons kantoor in Woerden ook weer steeds beter te vinden. Dat merken we aan de drukbezochte gezamenlijke lunches. Dit zijn momenten dat er veel kennis en ervaring worden uitgewisseld.

Young Professionals waarderen aandacht

Ook de in november gestarte vijf Young Professionals aan onze Young Professional Academy benadrukten die dag de gemoedelijke onderlinge sfeer tussen collega’s. Ze waarderen de persoonlijke aandacht die ze van alle collega’s krijgen enorm. Het unieke van deze nieuwe Young professional klas is dat ze allemaal een carrière switch maken. Dus hoe fijn is het om met behulp van collega’s skills te ontwikkelen die passen bij een Informed Group consultant.

Het beste uitzicht van Rotterdam

Dankzij inspirerende presentaties tijdens de strategische sessie zijn we allemaal weer op de hoogte van wie we zijn en waar we voor staan. En wat de plannen zijn van onze partners OutSystems en OpenText. Iedereen werd ook uitgedaagd om een eigen elevator pitch te geven. Naast de kennisoverdracht was er ook tijd voor ontspanning. Het uitzicht vanaf de Euromast was natuurlijk al een bijzonder ervaring, maar er was die dag nog veel meer te beleven.

Zo zijn we na de lunch ook naar het Dutch Pinball Museum geweest. In de wijk Historisch Delfshaven. Naast de vele bezienswaardigheden in het museum, konden we al flipperend onze jeugdherinneringen ophalen en nieuwe maken. Want er stonden meer dan 100 speelbare flipperkasten. De panoramische Semester Meeting sloten we af met een heerlijk diner in het geweldige restaurant binnen de Euromast. Voldaan keerden we allemaal veilig huiswaarts om de volgende dag weer met enthousiasme aan de slag te gaan.

Meer weten over werken bij Informed Group?

Try OutSystems for Free

Did you find the above post interesting? Did we also spark your interest for the next step?

OutSystems Free Edition is the free, cloud-based version of OutSystems you can use right now. With this great free edition you can create, deploy and run personal applications. You can develop any mobile or web application that can be built with OutSystems.

Request your own environment now. We’d love to hear about your exploration!

Try the OutSystems Free Edition
  • Panoramische Semester Meeting

About the Author: Nicole van Rij

Avatar photo
Nicole is Sales Manager bij Informed Group en neemt vanuit die rol deel aan het Management Team. Zij is tevens mentor en playful leader en vanuit het maatschappelijk verantwoord ondernemen is zij een verbindende factor die haar team inspireert en kinderen motiveert. Vanuit het oogpunt van Diversity and Inclusion probeert zij (jonge) vrouwen te bewegen om actief deel te nemen in het digitale werkveld.

Share this news!

Archives